Tallinna Toidumess 2025 tõi taas kokku Eesti toiduvaldkonna tipptegijad ning pakkus külastajatele võimaluse avastada põnevaid maitseid kodu- ja välismaalt. Üheks messi tähelepanuväärsemaks osalejaks oli Läätsa Kalatööstus, kes tutvustas oma uut toodet – Peolaua hiidkrevett, mis tõotab muuta iga koduse pidulaua tõeliseks gurmeeelamuseks.
Ettevõtte esindaja sõnul tegeleb Läätsa Kalatööstus mereandide maaletoomisega üle kogu maailma – Lõuna- ja Põhja-Ameerikast, Indiast, Vietnamist ning mujalt. Saadused pakendatakse hoolikalt, et need sobiksid erinevatele tarbijatele – nii suuruse kui ka hinna poolest.
Tänavu tõi ettevõte messile aga täiesti uue ja nutika toote: Peolaua hiidkrevett. See on mugav, valmis serveerimiseks mõeldud toode, mis muudab igast perenaisest hetkega peakoka. „Igaüks saab kolmekümne sekundiga restorani väärilise krevetiroa lauale panna,“ rõhutab esindaja. „Võta lihtsalt topsist, lisa salatile või serveeri eraldi – tulemus on alati efektne ja maitsev.“